Over mij

Hi,

Mijn naam is Mees van Ommeren.

 

Ik ben dit bedrijfje op 31 mei 2020 gestart. De eerste lockdown begon, en ik verveelde me vaak. Van mijn tante had ik kralen en andere onderdelen gekregen om zelf sieraden mee te maken. Dit vond ik super leuk! Iedere dag maakte ik weer wat anders. Dan een armbandje, dan een enkelbandje, ga zo maar door..

 

Na een tijdje zag ik dat er op Instagram een paar bedrijfjes waren die eigen gemaakte sieraden verkochten. Dit leek bij natuurlijk ook leuk! Dus maakte ik een account aan met de naam 'Jewelsxmees'. Hier poste ik iedere keer een foto op als ik weer een nieuw sieraad had gemaakt. Ik zat dan de hele dag buiten in de zon de bestellingen te maken.

 

Toen ik dit een paar maanden had gedaan, vond ik het tijd voor uitbreiding. In december 2020 begon ik met het verkopen van kleding, tassen en accessoires. Ik bleef nogsteeds zelf sieraden maken. Toen vond ik het wel leuk om een een webshopje te maken. Maar hier kon je nog niet op bestellen, het was gewoon om de producten te zien. 

 

Omdat ik nu ook kleding, tassen en accessoires was gaan verkopen, vond ik de naam 'Jewelsxmees' er niet meer bij passen. Dus toen heb ik mijn naam veranderd van 'Jewelsxmees' naar 'Meesthelabel'. Nu was het ook tijd voor een andere website. Dus heb ik deze webshop/website gemaakt!

 

Tot op de dag van vandaag vind ik het nog mega leuk om dit bedrijfje te hebben. Ik vind het leuk om te doen, en ik kan er andere mensen blij mee maken!

 

PS : Stuur een foto met je nieuwe items naar mij! Via DM of mail! (Als je wilt natuurlijk :)

Nog veel shopplezier :)

- Mees

 

KvK-nummer : 82782466